Lakossági felhasználás

Energiatároló rendszereink úgy fejlesztettük, hogy a már meglévő, megújuló energiaforrásokat hasznosító struktúrákkal is kompatibilisek legyenek.

Kapcsolat

Otthona a közcélú hálózatról vett energiától függ, így áramkimaradás esetén sebezhetővé válik.

Rendszerünk garantálja otthonában az energiabiztonságot, miközben modulárisan bővíthető energiatárolóink csökkentik a közcélú hálózatról vett energiaigényt.

Rendszereinkhez elektromos járművei is csatlakoztathatóak úgy, hogy a gyorsabb nagy teljesítményű töltésről sem kell lemondaniuk.

Energiatároló rendszerünk maximalizálja a megújuló erőforrásokat azáltal, hogy lehetővé teszi a többletenergia hatékony, hozzáférhető tárolását. Sokak számára ez a megoldás jelenti a fordulópontot, ahol a megújuló energia jövedelmezővé válik.

Rendszerelőnyeink

A jelenkor egyik legnagyobb problémája az elektromos energia termelése, tárolása, elosztása és irányítása, amelyek jelentősen befolyásolják a rezsicsökkentés rendszerét, így a lakosság elégedettségét is!

Monolit, mega cellák: stabilabb működés, kisebb esély a meghibásodásra

Csúcsminőségű lítium – vasfoszfát akkumulátorok: Biztonságos működési tartomány: -45 és + 85°

Intelligens, egyedi fejlesztésű vezérlőrendszer (BMS): minden egyes cella feszültségét és hőmérsékletét felügyeli és kezeli – nincs túlmelegedés

Maximális biztonság: nem igényel szellőzést, nincs robbanásveszély, nem éghető az akkumulátor. Gyakorlatilag nincs önkisülés (megtartja az energiát veszteség nélkül)

Valós idejű monitorozás: mobileszközön is

Ez azt jelenti, hogy mind a napelemek, mind az akkumulátortároló modulok száma növelhető anélkül, hogy az invertert ki kellene cserélni.

Az energiatároló közvetlenül összeköthető az áramtermelővel, a napelemmel, nincs köztes inverterre szükség (inverterre csak az akkumulátor és a fogyasztó/hálózat között van szükség).

SZÉRIAGYÁRTÁS ALATT!

SMARTESTORAGE™ 10 kWh

SMARTESTORAGE 15 kWh

Kapacitás: 15 kWh
Névleges kapacitás: 300AH
Inverter típusa: Victron Inverter
Akkumulátor típus:
 Lítium-ittrium akkumulátor
Üzemi feszültség: 2,8 V ~ 3,8 V
Életciklus: 10000 ciklus
Bemeneti/kimeneti névleges teljesítmény: 15 kWh
Súly: 250 kg
Méret: 170 x 64 x 87 cm

Bővíthető: 15 kWh – 50 kWh

*** Minden smartestorage™ rendszerünk tartalmazza továbbá az alábbiakat:

Tűzjelző | Kiber védelem | Fizikai biztonság | BMS rendszer | Applikáció

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot más teljesítményű rendszerre, töltse ki az űrlapot és kollégánk a lehető leggyorsabb módon válaszolni fog Önnek.

4 + 8 =