Lakossági felhasználás

Energiatároló rendszereink úgy fejlesztettük, hogy a már meglévő, megújuló energiaforrásokat hasznosító struktúrákkal is kompatibilisek legyenek.

Kapcsolat

Zendure SuperBase V Power Station

Zendure App

Az első Plug and Play otthoni energiatároló rendszer – Bővíthető a több energia tárolás érdekében – Hálózaton kívüli függetlenség – Takarítson meg energiafogyasztást a Zendure App-on keresztüli használati idő kezelésével – Félig szilárd állapotú vagy LiFePO4 akkumulátor – IoT intelligens hangvezérlés

Futási idők

Egyetlen SuperBase V akár 3800 W teljesítményt is biztosíthat, és két egység csatlakoztatható akár 7600 W teljesítményre. Ez elegendő teljesítmény ahhoz, hogy egy tipikus háztartást ellásson mosógéppel, szárítóval, fűtőberendezéssel, hűtőszekrénnyel és sok mással.

Intelligens Energiamenedzsment

A Zendure alkalmazás eszközöket biztosít az energiafelhasználás figyeléséhez, kezeléséhez és testreszabásához. A Zendure Time of Use eszközeinek használatával jelentősen csökkentheti energiaszámláját.

Zökkenőmentes UPS

Egyszerre töltse fel és biztosítsa az áramellátást otthonában

Az érzékeny elektromos berendezések meghibásodhatnak vagy megsérülhetnek akár rövid áramkimaradás miatt is. A szünetmentes tápegység kiválasztásakor minden ezredmásodperc számít. A SuperBase V tartalék tápellátása 0 ms* alatt bekapcsol, ismét a GridFlow 2.0 valós idejű kétirányú invertáló technológiánknak köszönhetően. Ennél nem lesz „megszakíthatatlanabb”.

EV minőségű félszilárd akkumulátorok

A SuperBase V a világ első otthoni energiatároló rendszere félig szilárdtest akkumulátorokkal. A több mint 228 Wh/kg-os félszilárd állapotú akkumulátoraink akár 42%-kal több energiával rendelkeznek fontonként, mint a lítium-vas-foszfát (LiFePO4) akkumulátorok. Akkumulátorkezelő szoftverünkkel pedig a belső akkumulátor élettartama elképesztő 10 év vagy több is lehet.

Plug-and-Play energiatárolás és használata

Az otthoni akkumulátorok meglehetősen nehezek lehetnek. A SuperBase V hátsó kerekei motorosak, hogy megkönnyítsék a terhelést. Egyszerűen húzza meg a fogantyút, és élvezze a valódi hordozhatóságot, még ferde felületeken is.

A SuperBase V ezekre a helyzetekre is felkészült:

Energiafüggetlenség

Áramszünet esetén

Lakóautó/hálózaton kívüli élet

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot más teljesítményű rendszerre, töltse ki az űrlapot és kollégánk a lehető leggyorsabb módon válaszolni fog Önnek.

1 + 6 =